9.4.12

Μ. Φιλίππου: Ο ρόλος της στο "Αμάρτημα" και ο χρόνος που αφιερώνει στα παιδιά της!

Η Μαρία Φιλίππου είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς όχι μόνο από τους θεατές αλλά και από τους ανθρώπους του χώρου. Η κυπριακή καταγωγή της ενσωματώθηκε στους περισσότερους ρόλους τους οποίους έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα. Αυτός που την έχει καθιερώσει όμως στην συνείδηση όλων μας είναι της Κύπριας καθηγήτριας φιλολογίας στο “Εμείς και εμείς”.

Φέτος, την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στην νέα σειρά “Το αμάρτημα της μητρός μου”, ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά και έχει χημεία. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι αυτό που της δίνει τον ενθουσιασμό να συνεχίζει. Το μόνο που την στεναχωρεί είναι ότι το φορτωμένο της πρόγραμμα της στερεί χρόνο με τους γιους της αλλά, όπως αποκαλύπτει στο TLIFE, έχει βρει την ισορροπία!

Τι ξεχωριστό έχει η σειρά;

Είναι μια σειρά, ουσιαστικά μία κωμωδία, μια ιστορία αγάπης που αυτή τη στιγμή, όπως είναι τα πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα και μόνο το ότι γυρίζετε και θα προβληθεί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σειρά που ο κάθε επαγγελματίας είναι στον πάγκο του κι όταν ξέρεις ότι είναι σωστοί άνθρωποι και ξέρουν τη δουλειά τους όλα κυλούν ρολόι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ποιός είναι ο ρόλος σας στη σειρά;
Ο Αλέξανδρος Ρήγας για άλλη μία φορά μου έκανε ένα απίστευτο δώρο, αυτόν τον καταπληκτικό ρόλο που είναι η Ματούλα που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με τις σκηνές καταστάσεων.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα;
Ο Αλέξανδρος είναι πολύ πιεστικός και αυτό που θέλει πάντα το πετυχαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το να ξέρεις ότι η δουλειά σου θα βγει όπως πρέπει να βγει, δεν χαρίζεται!

Το καλό κλίμα παίζει ρόλο στην επιτυχία;
Εγώ το θεωρώ δεδομένο γιατί όταν παίζεις κωμωδία αρχικά πρέπει εσύ να περνάς καλά. Όταν δεν συμβαίνει αυτό κανείς δεν μπορεί να μου αντιστρέψει το ότι δεν βγαίνει. Φαίνεται και στην τηλεόραση και στο θέατρο και παντού. Εδώ είναι μια ευτυχισμένη στιγμή γιατί όντως περνάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα και είναι το πιο βασικό.

Έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά που ξεκινάτε μια καινούρια δουλειά;

Πάντα από την αρχή! Ενθουσιώδης σαν να είναι η πρώτη μου φορά γιατί μόνο έτσι μπορείς αν το αντιμετωπίσεις. Από την αρχή, καθαρά και να κεντήσεις πάνω σε αυτό. Είναι σαν ένα άγραφο χαρτί, το παίρνεις και προσπαθείς να πλάσεις το έργο λίγο λίγο.

Είδατε την πρεμιέρα στην τηλεόραση;
Όχι γιατί είχα παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη. Τα βλέπω κάποια στιγμή αφού τα γράψω. Αυτό που μου αρέσει, να το δω την ώρα που παίζεται και το βλέπει όλο ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι εφικτό.



Γυρίσματα, θέατρο και οικογένεια. Πως καταφέρνετε να τα συνδυάσετε;

Έχω και δύο γιους και τρέχω αλλά νομίζω ότι όταν υπάρχει ισορροπία, θέληση και ηρεμία όλα μπορείς να τα κάνεις.

Σας γκρινιάζουν οι γιοι σας ότι τους λείπετε;
Λείπω πολλές ώρες είναι η αλήθεια αλλά και αυτά το έχουν συνηθίσει. Οι ώρες που τα βλέπω είναι ποιοτικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τους λείπω ή δεν μου λείπουν. Ευελπιστώ τώρα, την Κυριακή των Βαΐων που κατεβαίνει το θέατρο για μια βδομάδα να τα πούμε καλύτερα.

By TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...