29.3.15

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!

Θα σου έχει συμβεί πολλές φορές να κάνεις σχέδια στη ζωή σου και τελικά στην πορεία να αλλάζουν. Καμία φορά αυτό είναι το απόλυτα σωστό. Γιατί όταν ξεκινάς, έχεις άλλα δεδομένα. Καμία φορά όμως, αυτό συμβαίνει γιατί απλά έχεις ξεχάσει στη διαδρομή, με τούτα και με εκείνα, ποιοι ήταν οι αρχικοί σου στόχοι.

Αυτοί οι στόχοι είναι που φωτίζουν σαν αστεράκι μέσα στη νύχτα και σε βοηθούν να ακολουθείς το σωστό δρόμο. Το σωστό για σένα. Είναι υποκειμενικό. Αν λοιπόν τους ξεχάσεις, αυτό το αστεράκι σβήνει και επικρατεί σκοτάδι. Άντε μετά εσύ, να βρεις το δρόμο σου!

Δεν λέω ότι δεν θα σου συμβεί. Υπάρχουν στιγμές που θα νιώσεις αδύναμος και σίγουρα θα βρεθείς εκτός πορείας. Δεν θα σε νοιάζει κιόλας. Σε αυτές τις στιγμές μπορεί να δηλώσεις παραίτηση. Αλλά θα βρεθεί κάποιος ή κάτι που θα σε «σπρώξει». Κάποιος άνθρωπος που πέρασε ακριβώς το ίδιο ή μία κατάσταση που θα σε «εμπνεύσει».



Στην τελική, «be your own hero» και δώσε εσύ στον εαυτό σου την ώθηση που χρειάζεται για να ξαναβρείς τα χαμένα σου όνειρα. Στην τελική, «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη». Δεν μπορεί να μην το βλέπεις! Όπου "Ρώμη" βλέπε το στόχο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...